Feed on
Posts
Comments

Ta båten och segla i skärgården

Nästa vecka påbörjas årets semester. I år har vi planerat att ta båten och segla runt i Stockholms skärgård. Vi har gjort det för fem år sedan om jag inte minns fel. Vi glömmer verkligen bort hur vackert vårt land är med alla sina olika landskap och årstider.

För två år sedan seglade vi på västkusten vilket också var fantastiskt vackert men det tar för lång tid att segla dit. Jag uppskattar mer att segla lite på måfå och stanna till på en ö som ser trevligt ut när jag känner för det. Då kan vi sedan grilla lite eller bara bada och har det skönt i skuggan. När vi seglade till västkusten kände jag som att vi var tvungna att ta oss från ”punkt A till punkt B” innan jag kunde börja njuta och se mig omkring av allt det vackra som fanns runt mig.

Så i år ser jag fram emot två veckor på havet extra mycket. Kunna ligga och se på stjärnorna och känns båten guppa i vattnet och dricka ett gott vin eller en god öl, det är semester!

båt

 

(Visited 58 times, 1 visits today)

Leave a Reply