Valdagen

Idag är det dagen man ska rösta! Se till att ni går och röstar och gör er åsikt hörd. Det är mycket viktigt att rösta, framför allt om man vill att skolan ska ha en bra framtid. Se till partiernas vallöften när det gäller skola och lärare och bestäm er utifrån det. Jag har redan varit och lagt min röst och har nu tänkt att följa valvakan. Det är viktigt för Sverige och för våra barns framtid att se till att man är aktiv i viktiga frågor. Därför är just att rösta en mycket viktig del så att man visar att man vill vara med och höras, och dessutom kunna vara med och påverka förhoppningsvis.

Vet att det kan vara svårt att välja parti och så vidare, särskilt om man inte är insatt i politik. Men lyssna på ditt hjärta och rösta som du tror är det som skulle vara bäst för dig, för dina barn och för Sverige.

Val2014