Feed on
Posts
Comments

Ett vanligt inlägg!

Ja, idag blir det inget inlägg om politik eller skola, bara ett vanligt inlägg!

Jag förbereder för terminsprover och liknande, det är inte långt kvar tills det är jullov och innan dess så ska det hinnas med en hel del för mina elever att avsluta. Däremellan försöker jag få tid över för familjen! Nu är det helg, fredagar händer inte så mycket,. Vi har haft fredagsmys idag. Imorgon ska vi iväg och titta på julmarknad och skyltlördag. Är ju första advent på söndag. Min fru har tagit fram adventsstakar och hängt upp gardiner och stjärnor. Nu är det bara snön ute som saknas egentligen!

Jag ska nog snart gå och lägga mig faktiskt, är lite trött så här efter en intensiv vecka på jobbet. Som sagt det är en hel del att göra som lärare vid den här tiden!

Men jag skriver snart igen!

Julmarknad-i-Tallinn-21

(Visited 100 times, 1 visits today)

Leave a Reply