Feed on
Posts
Comments

Julledigt

hej på er!

Jag vill bara skriva ett par rader här egentligen för att önska en God Jul och ett Gott Nytt År. Jag kommer att ta lite ledigt här nu och umgås med min familj eftersom det är jul och jag är ledig från jobbet, Julen är en tid att umgås med nära och kära. Visst det är god mat och paket och lite sånt med, men utan nära och kära är det inte alltid så roligt med jul.

Sänd en tanke till dem som inte har någon att fira jul med, eller skänk en slant till dem som har de svårt. det är extra svårt nu över jul för många. Särskilt för de som inte har en egen bostad eller någon alls att vända sig till.

Jag hoppas att ni kommer ha en underbar jul, det ska jag ha nämligen så ses vi åter  januari någon gång.

Så till er alla från mig och min familj så önskas en riktigt god jul och ett riktigt gott nytt år!

god jul

(Visited 86 times, 1 visits today)

Leave a Reply