Feed on
Posts
Comments

Njuter av påskens sista lediga dag

Här sitter jag på vår inglasade altan och surfar runt lite tillsammans med en god påsköl. Livet är bra enkelt och okomplicerat ibland. Älskar alla ”annandagar” både vid påsk och jul. Då har man liksom stökat av alla måsten som ska göras och troligen hunnit med alla förpliktelser som är förknippade med högtiden. Så då är det en dag att bara göra vad man känner för att göra.

Så idag blir det inte många knop för någon av oss känns det som. Mat finns i kylen i överflöd och det är städat och snyggt eftersom det är gjort redan i torsdags. Har jag till och med lagat en sill i år som nästan var för enkel för att vara sann. Delar med mig av receptet ifall det är någon som är sugen på en annan sill än den som normalt brukar hamna på bordet.

Ingredienser
200 g matjessillfiléer
2 dl Arla Köket lätt crème fraiche paprika & chili
1 st pressad vitlöksklyfta

Gör så här:
Låt sillen rinna av. Rör försiktigt ner sillen i crème fraiche. Smaksätt ev med vitlök.

Lättare än så blir det inte 😉

glad påsk 2

(Visited 101 times, 1 visits today)

Leave a Reply