Distansutbildning ekonomi för flexibiliteten

Distansutbildning ekonomi - plugga hemifrån

Det finns många skäl till varför en distansutbildning ekonomi kan passa dig, kanske har du redan ett jobb där du bor idag som du inte vill säga upp dig från. Det kan även vara så att du har barn och familj och därför inte har möjlighet att flytta för att studera på annan ort. Oavsett anledning kan en distansutbildning vara lösningen om du vill börja plugga. Det är möjligt att plugga en distansutbildning ekonomi genom olika skolformer, kanske passar en översiktskurs dig bra om du vill veta hur och varför en finanskris uppstår. Kursen som ges via Bona folkhögskola passar dig som är intresserad av nationalekonomi och politisk ekonomi. Inga förkunskaper krävs för att gå kursen, vilket är en perfekt möjlighet att få insyn i hur det är att plugga ekonomi. Är du intresserad av att starta eget som näthandlare ges en mycket efterfrågad utbildning på distans via Astar. I utbildningen som går på heltid får du lära dig att göra verklighet av din affärsidé inom näthandel och du får kunskap om allt från marknadsföring och hur du bygger webbplatser till sälj- och budgetplaner. Dessutom ingår praktik på åtta veckor, något som jag personligen tycker är mycket bra och givande då du som elev får knyta värdefulla band med arbetslivet.