Feed on
Posts
Comments

Fisketur med avbrott

Det här är vad jag hade tänkt ägna mig åt i helgen. Årets första flugfiske tur och en skön paus i all stress så här i slutet av terminen när det ska skrivas omdömen, sättas betyg och fixas med allt annat som måste vara klart innan skolavslutningen. Jo, jo, det trodde jag det. Istället hamnade jag här:

Jajamen, när jag skulle köra hem från jobbet i fredag lös varningslampan för bromsarna illrött och när jag trampade på bromsen, i stillastående läge inget annat, var det inget som helst motstånd i pedalen. Det var bara att ringa bärgare och få bilen levererad till bilverkstaden där kompisen jobbar. Och jag fick snällt ta bussen hem istället och sedan börja leta delar efter kompisens instruktioner. När han ändå hade bilen inne gick han igenom den ordentligt och hitta lite mer som behövde fixas. Jag hittade bildelarna här och förhoppningsvis kommer de imorgon så bilen är fixad till på fredag. För till helgen ska jag ut och fiska. Måste rensa huvudet och få lite ordning på järnkontoret och alla tankar som surrar där. Det blir nog ett inlägg eller två skulle jag tro…

(Visited 80 times, 1 visits today)

Leave a Reply