Nationellt prov i matematik

En sak som har blivit allt svårare för eleverna i skolan är att klara av de nationella proven i matematik, vilket jag anser är skrämmande. Jag tycker att matematiken är något som vi alla ska kunna och som man verkligen har nytta av i vardagen. För min egen del, exempelvis, lägger jag upp en budget för kommande månader. Jag gör en budget för att spara pengar inför framtida utgifter. Klarar jag inte hålla budgeten finns det alltid möjligheten att låna pengar hos Kredit365.se För min del har jag alltid älskat vetande och siffror i alla dess former. Jag blev lärare för att jag ville förmedla kunskaper på ett både roligt och lärorikt sätt. Det verkar som att mina elever tycker det är kul att lära sig nya saker i alla fall, eftersom de kommer på mina lektioner och gör bra ifrån sig på sina prov.

Matematik kan vara kul!