Feed on
Posts
Comments

Flugfiskets spänning

Som ni vet vid det här laget älskar jag friluftsliv och tar mig gärna ut i skogen för orientering eller flugfiske. Känslan av att stå i ett vattendrag och svinga linan fram och tillbaka tills man till slut känner den där spänningen i linan, vilket betyder att nu är det en fisk på anda änden, den känslan är oslagbar. Det är en kittlande känsla av spänning när man drar in linan för att se vad som har fastnat på kroken. Det är såklart också härligt att komma hem och kunna visa upp resultatet av dagen vid vattnet. Inför min senaste strapats insåg jag att jag var tvungen att uppdatera delar av den utrustning som är oslagbar när man ska ut på friluftsäventyr. Kanske har någon annan samma behov och därför vill jag tipsa om http://friluftsproffs.se/ som jag brukar besöka för att köpa det jag behöver. Det är verkligen ett hett tips att gå in där för att hitta vad du behöver för dina egna äventyr. Hoppas du får en trevlig tur!

Fiskespö och lina

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Reply